O podjetju

20 let

SMO PODJETJE, KI ZAPOSLUJE SODELAVCE Z VEČ KOT 20 LETNIMI IZKUŠNJAMI NA PODROČJU VODENJA RAČUNOVODSTVA TER DAVČNEGA IN POSLOVNEGA SVETOVANJA.

Darfis je računovodski servis, ki zagotavlja celostne strokovne rešitve za svoje poslovne partnerje, tako na računovodskem, poslovnem kot davčnem področju. Zadovoljstvo poslovnih partnerjev dosegamo z opravljanjem kvalitetnih storitev, osebnim pristopom in medsebojnim spoštovanjem.

Zaposlenim omogočiti nenehno strokovno izpopolnjevanje in jih vzpodbujati, da pri svojem delu izražajo svojo kreativnost, inovativnost in strokovnost. Omogočiti čimboljše delovne pogoje in izboljšati kakovost življenja zaposlenih, kar bo pripomoglo k boljšemu delovnemu razpoloženju in večji motivaciji zaposlenih.

Naše dolgoletne izkušnje in znanje, ki se nenehno prilagaja spreminjajoči se zakonodaji o računovodstvu, davkih, delovni zakonodaji, vodijo k natančemu in profesionalnemu opravljanju naših storitev, prilagojenim posebnostim posameznega poslovnega subjekta.

Želimo postati vodilni računovodski servis na področju Podravja v roku treh let in v roku petih let tudi cele Slovenije, ki bo znan kot najboljši partner svojim poslovnim strankam na računovodskem, poslovnem in davčnem področju.

Z uporabo sodobnih informacijskih rešitev želimo svoje storitve še bolj približati svojim strankam. Skozi nenehni razvoj, motiviranjem zaposlenih za izpopolnjevanje ter ustvarjanju ugodnih delovnih pogojev želimo postati družbeno odgovorno in družini prijazno podjetje.

V svoje življenje vnesite pozitivne vrednote!

- Poštenost in zaupanje
- Kreativnost in učinkovitost
- Odgovornost in gospodarnost
- Spoštovanje in sodelovanje
- Skrb za stranke in zaposlene

OD BESED K DEJANJEM:

»Kot podjetnica sem se že ob ustanovitvi podjetja odločila, da bo zadovoljstvo in zaupanje mojih strank osnovno vodilo podjetja. Zelo dobro se zavedam kaj za vas pomeni, vaše zaupanje da ste izbrali naš računovodski servis in kot lastnica vam dajem besedo, da se bomo maksimalno potrudili upravičiti vaše zaupanje.«

Vaš računovodski servis Darfis
Dragica Janežič, Direktorica

Zaupa nam že več kot 120 družb in podjetnikov,

društev, zavodov, notarjev, odvetnikov, zdravnikov, zobozdravnikov, farmacevtov in pravnih oseb zasebnega prava, ki cenijo računovodski servis na katerega se vedno lahko zanesejo. Prav tako so naša vrata odprta za nove družbe, podjetnike, ki pričenjajo s svojo dejavnostjo kot tudi za vsa delujoča podjetja, ki z dosedanjim delom računovodskega servisa niso bila zadovoljna.

Zakaj izbrati nas?

STROKOVNOST
& PROFESIONALNOST

Odlikuje nas odlična in izkušena ekipa, kjer smo vsi zaposleni strokovnjaki z bogatimi izkušnjami.

ZANESLJIVOST
& SKRBNOST

Delujemo v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Vsi vaši dokumenti so pri nas skrbno hranjeni in varovani.

INDIVIDUALNA OBRAVNAVA
& OPTIMIZACIJA

Ob sodelovanju z nami vam bomo dodeli skrbnika, ki bo skrbno preučil vaše poslovanje. Vsaki stranki se individualno posvetimo.

ODLIČNO RAZMERJE
KVALITETA / CENA

Znani smo kot zanesljiv in pošten partner, saj zagotavljamo korektne cene, katerih se držimo in poslujemo BREZ SKTRITIH STROŠKOV.

MNENJA STRANK