Naše stranke

Zaupa nam že več kot 100 družb in podjetnikov

Zaupa nam več kot 100 družb in podjetnikov različnih velikosti in najrazličnejših dejavnosti. Prav tako so naša vrata odprta za nove družbe, podjetnike, ki pričenjajo s svojo dejavnostjo kot tudi za vsa delujoča podjetja, ki z dosedanjim delom računovodskega servisa niso bila zadovoljna. Poleg računovodskih storitev boste na osnovi posebnostih vašega poslovanja deležni tudi tekočega davčnega svetovanja.

Zahvaljujemo pa se poslovnim partnerjem, ki so želeli podati izjavo o našem poslovanju.

Vedno smo si želeli, da bi imeli vse na enem mestu. Računovodski servis, ki bi nam poleg knjiženja nudil tudi davčno in poslovno svetovanje ter nasploh urejal vse potrebno, da bomo lahko v miru opravljali svojo dejavnost. Šele v računovodskem servisu Darfis d.o.o. so nam vse to zagotovili.

Mega-metal d.o.o.

V podjetju skrbim za rast dejavnosti in uspeh poslovanja, zato sem skrb za računovodstvo prepustil tistim, ki so strokovnjaki na tem področju. Za mojega računovodjo v računovodskem servisu Darfis d.o.o. lahko zagotovim, da je v računovodstvu pravi strokovnjak.

Viribus Unitis d.o.o.
Tomaž Černčič, direktor

S podjetjem Darfis d.o.o. sodelujemo že od leta 2009. Svoje delo vedno opravijo profesionalno in z veliko mere pozitivne energije. Sodelovanje z podjetjem Darfis d.o.o. priporočam vsem, ki cenijo odlično opravljeno delo, prijazen (topel) odnos in korektno sodelovanje.

Demar d.o.o.
Mario Šarčević, direktor

V naši dejavnosti potrebujem podatke o našem poslovanju zelo hitro, predvsem pa morajo biti podatki ažurni in zanesljivi. Na svojega računovodjo v računovodskem servisu Darfis d.o.o. se zanesem in zato zaupam vodenje svojih poslovnih knjig.

Evroval d.o.o.
Stanislav Valand, direktor

Skrb za oddajo davka in skrb za vsemogoča poročila, ki jih naša država zahteva, sem že davno prepustil drugim. S tem se ukvarja računovodski servis Darfis d.o.o., ki je prevzel skrb za to.

FILO d.o.o.

Pred dvanajstimi leti smo se odločili, da del računovodskih nalog prenesemo nazaj na podjetje. Ta odločitev nam omogoča ažurnost pri obdelavi podatkov in takojšen vpogled v podatke, ki so osnova za pravilne in hitre odločitve pri vodenju podjetja. Pri tem nam je v veliko pomoč računovodski servis Darfis d.o.o. s svojimi nasveti in informacijami, ki nas usmerja na pravo pot. Prijaznost, dostopnost, kakovost in želja po uspehu je tisto, kar si želimo še naprej v skupnem sodelovanju.

Lineal d.o.o.
Samo Medved, direktor

Naše stranke so podjetja, ki:

želijo »več« - individualno obravnavo in drugačno obravnavo, kjer stranka ni samo »številka«,
ki nerada izgubljajo čas in skrbijo, ali bo vse narejeno tako, kot mora biti,
želijo, da nekdo drug razmišlja namesto njih (skrbi za optimalno računovodsko/davčno poslovanje…),
zahtevajo korekten in profesionalen odnos,
iščejo partnerja z bogatimi referencami in dolgoletnimi izkušnjami,
želijo na področju računovodstva imeti partnerja, kateremu lahko 100% zaupajo in se maksimalno posvetijo svojemu delu,
želijo celovito računovodsko rešitev po primerni ceni.